Tallers Àngel Roig ha assistit un any més a la Fira de Sant Miquel de Lleida

En aquesta edició Tallers Àngel Roig ha presentat les noves pales carregadores LIEBHERR amb l’innovador sistema de transmissió XPower, i ha exposat un any més la gamma de maquinària mini Eurocomach.

Els visitants de la Fira també han pogut veure dos martells TABE, un de 275 Kg muntat en una mini excavadora, i un de 1.950 kg presentat en una excavadora giratòria.

Durant la fira es va aprofitar una visita dels cicles de mecànica i de manipulació de maquinària de l’Institut Mollerussa, per realitzar una explicació més tècnica de les màquines exposades i el seu funcionament.

Tallers Àngel Roig i LIEBHERR col·laboren anualment amb la formació dels alumnes de l’Institut de Mollerussa ja que el seu objectiu és participar en la ensenyança dels nous mecànics i maquinistes, degut a que la formació de qualitat és fonamental per la creació de futurs professionals del sector.

La Fira de Sant Miquel és un bon esdeveniment on avaluar el mercat lleidatà i l’evolució mecànica, i una edició més Tallers Àngel Roig ha aprofitat la fira per mostrar les seves últimes novetats.

 

Institut de Mollerussa a la Fira Sant Miquel

 

Institut de Mollerussa a la Fira Sant Miquel

 

Institut de Mollerussa a la Fira Sant Miquel

 

Institut de Mollerussa a la Fira Sant Miquel

 

Institut Mollerussa a la Fira Sant Miquel